Top

 

Infratrainer în Arad

Infratrainer este un aparat revoluționar de remodelare corporală cu ajutorul căruia se obțin rezultate rapide și sigure în pierderea greutății și detoxifiere. În timpul celor 50 de minute de antrenament plăcute se ard minim 600-800 calorii, fiind echivalentul unui antrenament de atletism de 13-17 km.

Cei care fac acest antrenament de cel puțin două ori pe săptămână împreună cu o alimentatțe sănătoasă vor obține rezultate spectaculoase în eliminarea celulitei din zonele cu probleme dupa 4-5 ședințe!

Povestim? 0725734170

 

MasaJ pat cu role Jad și infraroșu

Bucură-te de experiența medicinei tradiționale chinezești! Revoluționara terapie pe patul de masaj cu role Jad și infraroșu, te scapă de durerile de spate! Masează în profunzime mușchii spatelui, te scapă de contracturi musculare, produce elongație mecanica la cald, Drenează limfa, îți întărește sistemul imunitar, oferă o stare generală de bine. Face minuni pentru coloana ta.

70 de minute de terapie și relaxare!Tratament 100% Natural pentru corecția coloanei! Te ajută să scapi de: hernia de disc, tasare de vertebre, discopatie lombară, scolioză, cifoză.
Povestim? 0725734170

 

SlimBeauty în Arad

Uită de grăsimea nedorită de pe abdomen sau fese, crește-ți și definește-ți masa musculară fără efort, într-un protocol de o luna de zile, cu ajutorul dispozitivului SlimBeauty! SlimBeauty reprezintă revoluția în domeniul frumuseții și fitnessului, un dispozitiv inovator care te ajută să-ți modelezi corpul exact așa cum ți-ai dorit. Acest aparat de ultimă generație îți permite să elimini grăsimea nedorită de pe abdomen sau fese și să îți mărești și definești masa musculară, totul fără efort și în doar un singur protocol.

Procesul SlimBeauty este unul simplu și eficient. Prin tehnologia sa de avangardă, acesta stimulează mușchii, generând contracții puternice și rapide, similare cu cele pe care le-ai avea în timpul unui antrenament intens in sala de forta. Această stimulare conduce la creșterea și definirea masei musculare, în timp ce grăsimea este eliminată. Rezultatul? Un corp tonifiat, sănătos și armonios.

 

Povestim? 0725734170

 

Electrostimulare în Arad

Electrostimularea este o modalitate excelentă pentru a obtine tonifierea musculară si pentru a pierde în greutate, fiind o alternativă puternică, sigură și nedureroasă la intervențiile chirurgicale sau la medicamente. Electrostimularea distruge grăsimile, întărește, tonifiaza și conturează abdomenul, picioarele, brațele, soldurile, spatele si coapsele. O sesiune de 60 de minute poate arde până la 1.500 de calorii.

De asemenea, accelerează reparația fibrelor musculare și elimină acidul lactic, reducând astfel drastic durerea musculară. Electrostimularea este o procedura foarte sigura, nefiind deloc dureroasă sau invazivă. Se recomandă să faceți cel puțin 2 sesiuni pe săptămână timp de 4-6 săptămâni, dar, dacă aveți nevoie de rezultate rapide pentru o nuntă, imediat după nașterea unui copil sau pentru orice ocazie specială, puteți urma până la 5 tratamente pe săptămână.

Povestim? 0725734170

 

Tunnel no cellulite în Arad

Tunelul No Cellulite arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces, în organism.

Este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale.

Raze infraroșii pătrund 5-6 cm cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase.

Povestim? 0725734170

 

Presoterapie în Arad

Tratamentul de presoterapie se aplica prin intermediul pantalonilor, prin maneci si prin brau. Un sistem de compresie controlat de computer umfla sectiunile individuale ale articolelor de imbracaminte, fortand toxinele si depozitele de grasime in sistemul circulator. Acest lucru imbunatateste claritatea fluidului extra-celular si cresterea fluxului venos (fluxul de sange din zona inimii).

Toxinele sunt apoi eliminate in mod natural de organism prin intermediul sistemului limfatic.

Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficienta drenajului limfatic, ajuta la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. In timpul tratamentului de detoxifiere, tesutul este revitalizat si oxigenat, lucru care ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, abdomenului si bratelor iar pielea devine mult mai ferma.

 

Povestim? 0725734170

 

Lipolaserul cu lungime de undă duală în Arad

Lipolaserul este un aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei. Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.

Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii. LipoLaserul poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa).

Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

Povestim? 0725734170

 

Drenaj limfatic cu infraroȘu în Arad

Aparatul combina atat masajul de drenaj limfatic cat si beneficiile tratamentului cu infrarosu. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie.

Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 60 minute. Tratamentul corporal de presoterapie cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri.

 

Povestim? 0725734170

 

Detox Spa în Arad

Terapia se realizeză prin intermediul ionilor ce ajung în organism, se folosește de mecanismul detoxifiant al organismului ce elimină prin pielea tălpii picioarelor toxinele.

Cu ajutorul detox spa, baia ionică pentru picioare devine recomfortantă timp de 30 de minute,  și putem elimina toxinele din organism rapid şi sigur!

Acest echipament de detoxifiere funcționează pe principiul detoxifieri prin electroliză. Urmărind canalele de comunicare ale organelor, pâna la nivelul tălpilor picioarelor, aparatul detox spa accelerează procesul natural de detoxifiere al organismului. Eliminarea toxinelor, a  metalelor grele și a celorlalte impurități din organism se realizează prin aceste căi de comunicare.

Povestim? 0725734170

Ești o fire foarte activă? Îți place sportul?

Cu drag îți punem la dispoziție revoluționarul aparat cu infraroșu #infratrainer, unic în Arad, și în timp ce vei pedala în intimitate, te vei hidrata și te vei relaxa urmărind serialul preferat pe Netflix, vei face pași concreți spre obiectivul propus.

Vrei să slăbești fără prea mult efort?

Pentru tine avem #lipolaser și #slimbeauty, două aparate care te vor ajuta să te tonifiezi și să arăți bine. Pe lângă acestea iți mai punem la dispoziție aparatele următoare care te va ajuta să iți indeplinești scopul propus #tunel nocellulite #presoterapia cu infraroșu.

Telefon:

0725 734 170

Adresa:

Bulevardul General Dragalina Nr. 16, Arad