Top

Slimline - sănătate, frumusețe, răsfăț, timp pentru tine

La slimline te ajutăm să-ti atingi cel mai grozav obiectiv, acela de a fi bine, sănătos și frumos. Atunci când vom înțelege cât de importanți ne suntem în propria viață și că trebuie să ne alocăm timp pentru noi, vom începe prin a face pași concreți spre starea de bine, spre frumusețe, spre sănătate.

Poate că cel mai important pas pe care trebuie să îl faci astăzi este să stai de vorbă cu noi! Sună la 0725.734.170 și află cum te putem ajuta să fii bine cu tine însuți. Pentru a te simți și mai relaxat la fiecare ședință efectuată în cadrul salonului nostru îți oferim bonus un masaj limfatic.

Vino să încerci! Vino să stabilim împreună cea mai bună schemă de tratament pentru nevoile tale! Vino și ai grijă de tine!

Vezi serviciile si aparatele noastre!

Ești o fire foarte activă? Îți place sportul?

Cu drag îți punem la dispoziție revoluționarul aparat cu infraroșu #infratrainer, unic în Arad, și în timp ce vei pedala în intimitate, te vei hidrata și te vei relaxa urmărind serialul preferat pe Netflix, vei face pași concreți spre obiectivul propus.

Vrei să slăbești fără prea mult efort?

Pentru tine avem #lipolaser și #slimbeauty, două aparate care te vor ajuta să te tonifiezi și să arăți bine. Pe lângă acestea iți mai punem la dispoziție aparatele următoare care te va ajuta să iți indeplinești scopul propus #tunel nocellulite #presoterapia cu infraroșu.

Telefon:

0725 734 170

Adresa:

Bulevardul General Dragalina Nr. 16, Arad