Bulevardul General Dragalina Nr. 16, Arad
L-V: 7:00 - 22: 00 / Sâmbătă 8:00 - 15:00

Despre noi

Slimline - sănătate, frumusețe, răsfăț, timp pentru tine

La slimline te ajutăm să-ti atingi cel mai grozav obiectiv, acela de a fi bine, sănătos și frumos.
Atunci când vom înțelege cât de importanți ne suntem în propria viață și că trebuie să ne alocăm timp pentru noi, vom începe prin a face pași concreți spre starea de bine, spre frumusețe, spre sănătate.

Poate că cel mai important pas pe care trebuie să îl faci astăzi este să stai de vorbă cu noi! Sună la 0725.734.170 și află cum te putem ajuta să fii bine cu tine însuți.

Pentru a te simți și mai relaxat la fiecare ședință efectuată în cadrul salonului nostru îți oferim bonus un masaj limfatic.

Vino să încerci! Vino să stabilim împreună cea mai bună schemă de tratament pentru nevoile tale! Vino și ai grijă de tine!

Ești o fire foarte activă?
Cu drag îți punem la dispoziție revoluționarul aparat cu infraroșu #infratrainer, unic în Arad, și în timp ce vei pedala în intimitate, te vei hidrata și te vei relaxa urmărind serialul preferat pe Netflix, vei face pași concreți spre obiectivul propus.
Ești o persoană mai statică și ai vrea să slăbești fără a depune prea mult efort?
Nici o problemă! Pentru tine avem #lipolaser și #slimbeauty, două aparate care te vor ajuta să scapi de o mărime la haine, să te tonifiezi și să arăți bine. Pe lângă aceste două aparate iți punem la dispoziție aparatele următoare care te va ajuta să iți indeplinești scopul propus #tunel nocellulite   #presoterapia cu infraroșu
Ce inseamnă slăbire cu Infratrainer?

În timpul celor 50 de minute de antrenament plăcute se ard minim 600-800 calorii, fiind echivalentul unui antrenament de atletism de 13-17 km.

Pe parcursul antrenamentului 80% din pierderea de greutate reprezintă apă, iar restul de 20% este compus din: lipide, colesterol, metale grele care se dizolvă în grăsimi: plumb, mercur, cadmiu, aluminiu și anumite toxine (dioxină, resutri de chimicale etc.)