Bulevardul General Dragalina Nr. 16, Arad
L-V: 7:00 - 22: 00 / Sâmbătă 8:00 - 15:00
Ce înseamnă

#infratrainer

Mod de acțiune

În timpul celor 50 de minute de antrenament plăcute se ard minim 600-800 calorii, fiind echivalentul unui antrenament de atletism de 13-17 km.

Pe parcursul antrenamentului 80% din pierderea de greutate reprezintă apă, iar restul de 20% este compus din: lipide, colesterol, metale grele care se dizolvă în grăsimi: plumb, mercur, cadmiu, aluminiu și anumite toxine (dioxină, resutri de chimicale etc.)

Asemenea efect de detoxifiere s-a observat înaintea dezvoltării acestui aparat doar în cazul antrenamentului de sport, forțat, exemplu ar fi maratonul,Din aceste date rezultă că prin utlizarea Infratrainer efectul de slăbire și detoxifiere este similar efectului obținut prin parcurgearea maratonului pentru care însă este necesarp condiția fizică excepțională.

În cazul utilizării tip tratament se recomandă respectarea următoarelor:

 • - consumul a 2.5 - 3 litri de apă
 • - minim 1.5 litrii de apă în timpul antrenamentului
 • - 2-3 antrenamente pe săptămână
 • -4-5 mese zilnice din alimente atent selecționate.

Contraindicații

Cu toate că bicicleta wellness INFRATRAINTER este foarte sigură, din cauza caracterului și intensității antrenamentului, sunt cazuri când utilizarea acesteia este strict interzisă și/sau este recomandată în urma consultului medicului.

 • Sarcină, alăptare *
 • Boli cardiace/ boli ale arterelor coronare
 • Intervenție chirurgicală recentă(în ultimele două luni) *
 • Boală inflamatorie *
 • Infecție acută *
 • Stare febrilă *
 • Tromobză și predispoziție pentru această boală
 • Varice umflate și dureroase
 • Hipertensiune arterială
 • Diabet grav

* Nu se recomandă infratrainer nici cu aprobarea medicului.

Antrenamentul infratrainer poate fi personalizat în totalitate.
Principalele avantaje
Ușor și sigur
Utilizarea INFRATRAINER nu necesită pregătire fizică specială. Oferă un mod protejat de antrenare a corpului care poate fi urmat și de persoanele având probleme cu greutatea cât și de cei cu vârsta înaintatată.
Efect multiplu
Reduce greutatea și grăsimea corporală, dimensiunea circulară și celulita
Pierdere de calorii garantată
În timpul celor 50 de minute de antrenament se ard minim 6-800 calorii în funcție de zona de ardere a grăsimilor sau a intervalului de puls al rezistenței
Detoxifiere extrarapidă
Majoritatea toxinelor care se dizolvă ca rezultat al efectului termic, se elimină din organism chiar în timpul antremantului
Rezultat spectaculos
Deja după 10-15 ocazii se obține o pierdere în greutate de chiar 8kg
10 - 15 ședințe = 8 kg
Principii de funcționare

În timpul antrenamentului se stă in pozitie semi-culcata confortabilă și poate asculta muzica sau viziona un film pe monitorul încorporat.
În vederea intensificării efectului se recomandă utilizarea cremei pentru slăbit și a pantalonilor din folie oferite gratuit în salon.

Noul aparat wellness INFRATRAINER este o bicicletă orizontală fitness, care uneşte efectele tuburilor radiante infraroşii VITAE dezvoltate de Philips, cu efectul unui aparat de terapie magnetică, pentru atingerea efectului maximal. În timpul antrenării razele infraroşii pătrund sub piele, o încălzesc dinăuntru, dizolvă ţesuturile groase, şi eliberează toxinele. În urma mersului pe bicicletă o parte din toxine se elimină din corp prin transpiraţie, iar restul se elimină prin metabolismul accelerat. MAGNEVITAL SYSTEM amplifică toate aceste efecte pozitive în mare măsură şi completează antrenamentul cu un program magnetoterapeutic de creştere a vitalitatăţii.

Lumină infraroșie + terapie magnetică = rezultat maxim
este cea mai binefăcătoare radiaţie a universului, fiind perfect sigură pentru toate organismele vii. Lumina infraroşie este o lumină cu lungimea de undă de 2-25 micrometri, care pătrunde adânc sub piele, unde se tansformă în energie termică şi cauzează transpiraţie crescută, detoxifiere, fără senzaţia de temperatură ridicată, ca în cazul bronzării.
Mecanimul de acționare

Cele 50 de minute petrecute în InfraTrainer sunt plăcute, în timp ce organismul nostru arde minimum 600-800 kilocalorii, care corespund unui antrenament de alergare de 13–17 km.
În cursul antrenamentului, 80% a pierderii din greutate este apă, iar compoziţia restului de 20% este următoarea: grăsimi, colesterol, metale grele liposolubile (plumb, mercur, cadmiu, aluminiu) şi anumite toxine (dioxin, reziduuri de produse chimice, etc.). Efecte de amploare atât de mare au putut fi observate numai în cazul sportului foarte intens, de exemplu la maratoane. Şi aceste date arată, că InfraTrainer poate avea un efect de slăbire şi detoxifiere tot atât de rapidă, ca şi alergarea la distanţe lungi, pentru care este nevoie de o condiţie fizică foarte bună.

Pe parcursul antrenamentului
80% din pierderea de greutate reprezintă apă
iar restul de
20% este compus din: lipide, colesterol, metale grele care se dizolvă în grăsimi și anumite toxine
Ești interesat?
Programează-te acum 0725 734 170